Ben je op zoek naar een goede fotograaf? Charlotte heeft oog voor detail en de charme van elk moment en elke persoon. Met haar persoonlijke aanpak weet ze iedereen op zijn gemak te stellen en een spontane glimlach te ontlokken. Ze werkt voornamelijk in de omgeving van Almere, maar verder reizen voor een shoot is ook geen enkel probleem!

Charlotte heeft inmiddels een uitgebreid portfolio opgebouwd met zeer diverse opdrachten. Van newbornshoots tot architectuurfotografie en van bruidsfotografie tot theater- en concertfoto’s, ze is van alle markten thuis. Haar werkwijze is is altijd spontaan en onopvallend, je gaat altijd als jezelf op de foto en het liefst heb je niet eens door dat hij werd gemaakt.

Wil je meer foto’s zien? Bekijk hier Charlotte’s portfolio.

Wil je een fotoshoot boeken? Neem voor tarieven en beschikbaarheid contact met ons op. We stemmen alles graag af op jouw wensen.

Bruiloft

Charlotte heeft oog voor detail en de charme van elk moment. Ze weet de intieme momenten vast te leggen, van het klaarmaken en de eerste blik op elkaar tot dé kus en een ontroerde blik van een gast. Natuurlijk bespreken we van tevoren uitgebreid wat jullie wensen zijn voor de grote dag en ook een loveshoot vooraf en het trouwalbum kunnen onderdeel uitmaken van het door ons aangeboden pakket.

Theater en concert

Met oog voor licht en compositie leggen we met verve je show vast. De personen in de spotlight, maar ook een inkijkje in wat er tussen de coulissen gebeurt en indien gewenst ook de aanloop naar de show backstage.

Event

Een event wil je achteraf kunnen delen. Wij verzorgen graag de fotografie van jouw (bedrijfs)feest, diploma uitreiking, bijeenkomst of andere speciale gelegenheid. In het verleden hebben wij al events gefotografeerd voor onder andere de Hogeschool van Amsterdam, Thermen La Mer Almere en Nyenrode Business Universiteit.

Love- / Family- / Newborn shoot

De mooiste foto’s zijn de spontane momenten. Natuurlijk sturen wij in de compositie, maar we zoeken juist naar de echte glimlach en de liefde die spreekt uit een blik. Dit kan met de hele familie zijn, maar ook met je pasgeboren baby. Ook een fotoshoot met je partner behoort tot de mogelijkheden. We geven de voorkeur aan natuurlijk licht en een eigen locatie boven studiolicht en rekwisieten.

Portret en casting foto’s

Ook voor een representatieve, sprekende foto van jezelf ben je bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor je social media profiel of cv.

Wil je meer weten?

Charlotte

Terug

Djuri

Droommaker

Djuri is het hart van The Djuri Collective. Zijn grote passie is mensen bij elkaar brengen, die samen iets moois of mooier maken, zichzelf en elkaar ontwikkelen en vooral versterken. Hij is een leraar in hart en ziel en doet alles met een aanstekelijk enthousiasme.

“Heel goed en nu helemaal anders!”

Trivia

  • In 2014 heeft Djuri een AMA (Amateur Musical Award) gewonnen voor zijn choreografie van de musical Anything Goes.
Terug

Charlotte

Lichtvanger

Charlotte is verantwoordelijk voor al het beeldmateriaal en styling van The Djuri Collective. Ze is onze fotografe die gespecialiseerd is in evenementfotografie, zoals bruiloften en voorstellingen. Daarnaast heeft ze veel ervaring in het maken van portretten en stadsfoto’s. Typerend voor Charlotte’s stijl is de toepassing van natuurlijk licht en ongeposeerde, spontane foto’s.

“En nu alsof jullie elkaar leuk vinden”

Trivia

  • Charlotte heeft meer dan 29.000 volgers op Instagram.
Terug

Kim

Maanwaker

Kim is binnen The Djuri Collective verantwoordelijk voor de afdeling events. Door haar jarenlange ervaring in het coördineren van bedrijfsevenementen weet zij als geen ander van de hoed en de rand. Zij is geweldig in plannen, maar draait haar hand ook niet om voor de perfecte oplossing voor een onvoorziene situatie.

“Komt wel goed, liefje”

Trivia

  • Kim heeft fysiotherapie gestudeerd en was ten tijde van haar afstuderen de jongste fysiotherapeut van Nederland.
Terug

Karin

Kameleon

Karin is binnen The Djuri Collective verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Zij is bij vragen het eerste aanspreekpunt. Daarnaast kan ze met haar jarenlange ervaring als management ondersteuning je met raad en daad bijstaan bij vraagstukken op het gebied van HRM, verzuim en beleidsontwikkeling.

“Daar doe ik het voor”

Trivia

  • Karin heeft vaak bloot in magazines gestaan om naturisme te promoten.