Ben je op zoek naar een goede fotografe? Charlotte heeft oog voor detail en de charme van elk moment en elke persoon. Met haar persoonlijke aanpak weet ze iedereen op zijn gemak te stellen en een spontane glimlach te ontlokken.

Onder andere door haar werk als influencer op Instagram weten ook grote bedrijven Charlotte te vinden. Zo hangt er werk van haar bij de VU Amsterdam en heeft ze met onder andere samengewerkt met Samsung Mobile, Huawei en architectenbureau CC-studio.

Wil je meer foto’s zien? Bekijk hier Charlotte’s portfolio

Bruiloft

Charlotte heeft oog voor detail en de charme van elk moment. Ze weet de intieme momenten vast te leggen, van het klaarmaken en de eerste blik op elkaar tot dé kus en een ontroerde blik van een gast. Natuurlijk bespreken we van tevoren uitgebreid wat jullie wensen zijn voor de grote dag en ook een loveshoot kan onderdeel uitmaken van het door ons aangeboden pakket. Als je wilt kunnen we je ook voorstellen aan onze vaste visagiste om vooraf haar- en make-up te verzorgen.

Theater

Met een oog voor licht en compositie leggen we met verve je show vast. De personen in de spotlight, maar ook de hele cast op het podium en indien gewenst ook de aanloop naar de show backstage.

Event

Een event wil je achteraf kunnen delen. Wij verzorgen graag de fotografie van jouw (bedrijfs)feest, bijeenkomst of andere speciale gelegenheid. In het verleden hebben wij al events gefotografeerd voor onder andere de Vrije Universiteit Amsterdam, Thermen La Mer Almere en Open Joodse Huizen.

Love- / Family- / newborn shoot

De mooiste foto’s zijn de spontane momenten. Natuurlijk sturen wij in de compositie, maar we zoeken juist naar de echte glimlach en de liefde die spreekt uit een blik. Dit kan met de hele familie zijn, maar ook met je pasgeboren baby. Ook een fotoshoot met je partner behoort tot de mogelijkheden. We geven de voorkeur aan natuurlijk licht en een eigen locatie, boven studiolicht en rekwisieten.

Portret en casting foto’s

Ook voor een representatieve, sprekende foto van jezelf ben je bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor je social media profiel of cv. Daarbij kan onze vaste make-up artist de visagie verzorgen.

Wil je meer weten?

Charlotte

Terug

Djuri

Droommaker

Djuri is het hart van The Djuri Collective. Zijn grote passie is mensen bij elkaar brengen, die samen iets moois of mooier maken, zichzelf en elkaar ontwikkelen en vooral versterken. Hij is een leraar in hart en ziel en doet alles met een aanstekelijk enthousiasme.

“Heel goed en nu helemaal anders!”

Trivia

  • In 2014 heeft Djuri een AMA (Amateur Musical Award) gewonnen voor zijn choreografie van de musical Anything Goes.
Terug

Charlotte

Lichtvanger

Charlotte is verantwoordelijk voor al het beeldmateriaal en styling van The Djuri Collective. Ze is onze fotografe die gespecialiseerd is in evenementfotografie, zoals bruiloften en voorstellingen. Daarnaast heeft ze veel ervaring in het maken van portretten en stadsfoto’s. Typerend voor Charlotte’s stijl is de toepassing van natuurlijk licht en ongeposeerde, spontane foto’s.

“En nu alsof jullie elkaar leuk vinden”

Trivia

  • Charlotte heeft meer dan 33.000 volgers op Instagram.
Terug

Kim

Maanwaker

Kim is binnen The Djuri Collective verantwoordelijk voor de afdeling events. Door haar jarenlange ervaring in het coördineren van bedrijfsevenementen weet zij als geen ander van de hoed en de rand. Zij is geweldig in plannen, maar draait haar hand ook niet om voor de perfecte oplossing voor een onvoorziene situatie.

“Komt wel goed, liefje”

Trivia

  • Kim heeft fysiotherapie gestudeerd en was ten tijde van haar afstuderen de jongste fysiotherapeut van Nederland.
Terug

Karin

Kameleon

Karin is binnen The Djuri Collective verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Zij is bij vragen het eerste aanspreekpunt. Daarnaast kan ze met haar jarenlange ervaring als management ondersteuning je met raad en daad bijstaan bij vraagstukken op het gebied van HRM, verzuim en beleidsontwikkeling.

“Daar doe ik het voor”

Trivia

  • Karin heeft vaak bloot in magazines gestaan om naturisme te promoten.
Terug

Lieke

Nachtegaal

Lieke is onze zangdocent. Al tijdens haar studie psychologie is zij begonnen met het geven van zangles. Na haar studie heeft ze zich gespecialiseerd in lichte muziek en geeft nu 1 op 1 zangles en in groepsverband.

“Duh!”

Trivia

  • Lieke heeft veel rollen gespeeld in musicals, de leukste rol was Greet uit ‘Wat zien ik?!’
Terug

Lara

Stoomdanser

Lara is onze eventplanner en activatie coördinator. Ze is heel goed in het omzetten van wensen naar een concreet en haalbaar plan. Ook is Lara goed in het bedenken van creatieve en out of the box ideeën om een merk of een event onder de aandacht te brengen.

“Geef mij maar touw”

Trivia

  • Lara vormt samen met Djuri een Löyly Duo. Zij zullen in 2019 mee gaan doen aan het NK Aufguss.
Terug

Dinda

Waterschetser

Dinda is onze vormgever. Van logo tot huisstijl, van kaart tot poster. Als je een idee hebt, kan zij dit voor je maken. Dinda heeft communicatie multimedia design gestudeerd en heeft nu haar eigen ‘creatief bureau D-IN’ wat zich richt op Design en INteractie.

"Daar zal ik eens over nadenken"

Trivia

  • Dinda is degene die het logo van the Djuri Collective heeft bedacht en gemaakt.