Ben je op zoek naar een unieke ervaring voor bijvoorbeeld je vriendenweekend, vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje? Wij kunnen je daarmee helpen!

Wij organiseren al acht jaar Wie Is De Naakte Mol? evenementen. Gebaseerd op het bekende spelprogramma Wie is de Mol?! Tijdens dit spel komen alle bekende elementen aan bod: spannende spellen, vragenlijsten, bondjes, etherdiscipline en natuurlijk een sluwe mol die probeert om het spel dwars te zitten.

Leer je collega’s, vrienden of familieleden eens van een heel andere kant kennen. Dit wordt een uitje om nog lang over na te praten! Wij zorgen voor een compleet verzorgd evenement met gepersonaliseerde spellen op een locatie in overleg. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de mol goed voorbereid aan de slag kan. Er is een spannende ontknoping en een unieke trofee voor de winnaar. Indien gewenst verzorgen we gedurende de dag ook eten en drinken en onze in-house fotograaf kan prachtige actiefoto’s schieten.

In dit spel ga je een aantal spellen spelen, om zo geld te verdienen voor de pot. Het doel is om zoveel mogelijk geld met elkaar bij elkaar te verdienen. Er is alleen één moeilijkheid, in jouw groep opereert ook een mol. Het doel van de mol is om te zorgen dat er zo min mogelijk geld in de pot komt. Weet jij de mol te vinden? Of krijg je een rood scherm? En met wie sluit jij een bondje en wie hou jij op afstand?  Elke editie is weer anders, nieuwe spellen, een andere locatie en verrassende wendingen.

We organiseren door heel Nederland, waarbij we met zorg een locatie uitzoeken die past bij de sfeer, groepsgrootte en budget.

Wie is de Naakte Mol wordt aangeboden vanaf een dagdeel tot aan een volledig verzorgd weekend.
We bieden dit evenement ook aan voor kinderen vanaf ongeveer 9 jaar, denk hierbij aan bijvoorbeeld kinderfeestjes.

 

Mail ons vrijblijvend voor een offerte.

 

Aanmelden WIDNM winter 2024

Aanmelden voor het eerstvolgende WIDNM-weekend kan vanaf nu hier.

Het weekend zal plaatsvinden van vrijdag 19 tot en met 21 januari en er is plek voor ongeveer 10 deelnemers. Wees er dus snel bij! Kosten voor het weekend zijn EUR 292,-

Om iedereen een eerlijke kans te geven gaan we op 6 mei om 19:00 de balans opmaken en bij meer inschrijvingen zal er een loting plaatsvinden.

Wij staan voor je klaar

Djuri

Kim

Charlotte

Karin

Terug

Djuri

Droommaker

Djuri is het hart van The Djuri Collective. Zijn grote passie is mensen bij elkaar brengen, die samen iets moois of mooier maken, zichzelf en elkaar ontwikkelen en vooral versterken. Hij is een leraar in hart en ziel en doet alles met een aanstekelijk enthousiasme.

“Heel goed en nu helemaal anders!”

Trivia

  • In 2014 heeft Djuri een AMA (Amateur Musical Award) gewonnen voor zijn choreografie van de musical Anything Goes.
Terug

Charlotte

Lichtvanger

Charlotte is verantwoordelijk voor al het beeldmateriaal en styling van The Djuri Collective. Ze is onze fotografe die gespecialiseerd is in evenementfotografie, zoals bruiloften en voorstellingen. Daarnaast heeft ze veel ervaring in het maken van portretten en stadsfoto’s. Typerend voor Charlotte’s stijl is de toepassing van natuurlijk licht en ongeposeerde, spontane foto’s.

“En nu alsof jullie elkaar leuk vinden”

Trivia

  • Charlotte heeft meer dan 29.000 volgers op Instagram.
Terug

Kim

Maanwaker

Kim is binnen The Djuri Collective verantwoordelijk voor de afdeling events. Door haar jarenlange ervaring in het coördineren van bedrijfsevenementen weet zij als geen ander van de hoed en de rand. Zij is geweldig in plannen, maar draait haar hand ook niet om voor de perfecte oplossing voor een onvoorziene situatie.

“Komt wel goed, liefje”

Trivia

  • Kim heeft fysiotherapie gestudeerd en was ten tijde van haar afstuderen de jongste fysiotherapeut van Nederland.
Terug

Karin

Kameleon

Karin is binnen The Djuri Collective verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Zij is bij vragen het eerste aanspreekpunt. Daarnaast kan ze met haar jarenlange ervaring als management ondersteuning je met raad en daad bijstaan bij vraagstukken op het gebied van HRM, verzuim en beleidsontwikkeling.

“Daar doe ik het voor”

Trivia

  • Karin heeft vaak bloot in magazines gestaan om naturisme te promoten.