The Djuri Collective heeft veel organisatietalent in huis. We helpen je dan ook bij graag bij de organisatie van je event. Van business event tot voorstelling, de organisatie is bij ons in goede handen. Door ons werk in verschillende disciplines hebben we een breed netwerk aan contacten en onze eventmanagers zorgen dat het event tot in de puntjes aan jouw wensen voldoet.

Zo waren we in 2018 verantwoordelijk voor de organisatie van een World Guinness Book of Records poging en organiseerden we meerdere voorstellingen.

Alle lessen en workshops die we los aanbieden, kunnen we ook opnemen in het programma van jouw event: theater-, dans- en creatieve workshops, met onze fotograaf op pad of zelf leren masseren. Een doorlopende spelprogramma voor één of meerdere dagen is ook een optie. Los een moord op zoals Sherlock of speel fanatiek het spel en ontmasker de mol. Elk programma is op maat en afgestemd op ieders leeftijd en mogelijkheden.

Ook kunnen we je adviseren over mogelijke fondsenwerving of subsidiemogelijkheden en je eventueel assisteren bij de aanvraag. Lokaal en regionaal zijn er verschillende cultuurfondsen die graag nieuwe events willen subsidiëren, mits er een goed plan aan ten grondslag ligt. Wij kennen deze wegen en kunnen je daarbij assisteren.

Wij staan voor je klaar

Djuri

Kim

Charlotte

Karin

Terug

Djuri

Droommaker

Djuri is het hart van The Djuri Collective. Zijn grote passie is mensen bij elkaar brengen, die samen iets moois of mooier maken, zichzelf en elkaar ontwikkelen en vooral versterken. Hij is een leraar in hart en ziel en doet alles met een aanstekelijk enthousiasme.

“Heel goed en nu helemaal anders!”

Trivia

  • In 2014 heeft Djuri een AMA (Amateur Musical Award) gewonnen voor zijn choreografie van de musical Anything Goes.
Terug

Charlotte

Lichtvanger

Charlotte is verantwoordelijk voor al het beeldmateriaal en styling van The Djuri Collective. Ze is onze fotografe die gespecialiseerd is in evenementfotografie, zoals bruiloften en voorstellingen. Daarnaast heeft ze veel ervaring in het maken van portretten en stadsfoto’s. Typerend voor Charlotte’s stijl is de toepassing van natuurlijk licht en ongeposeerde, spontane foto’s.

“En nu alsof jullie elkaar leuk vinden”

Trivia

  • Charlotte heeft meer dan 29.000 volgers op Instagram.
Terug

Kim

Maanwaker

Kim is binnen The Djuri Collective verantwoordelijk voor de afdeling events. Door haar jarenlange ervaring in het coördineren van bedrijfsevenementen weet zij als geen ander van de hoed en de rand. Zij is geweldig in plannen, maar draait haar hand ook niet om voor de perfecte oplossing voor een onvoorziene situatie.

“Komt wel goed, liefje”

Trivia

  • Kim heeft fysiotherapie gestudeerd en was ten tijde van haar afstuderen de jongste fysiotherapeut van Nederland.
Terug

Karin

Kameleon

Karin is binnen The Djuri Collective verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Zij is bij vragen het eerste aanspreekpunt. Daarnaast kan ze met haar jarenlange ervaring als management ondersteuning je met raad en daad bijstaan bij vraagstukken op het gebied van HRM, verzuim en beleidsontwikkeling.

“Daar doe ik het voor”

Trivia

  • Karin heeft vaak bloot in magazines gestaan om naturisme te promoten.